joi, 1 iunie 2017

De ce as apela la serviciile oferite de clinica stomatologica Cris Smile

igiena dentara buna este echivalenta cu o viata sanatoasa. Orice se consuma trece prin gura, iar daca gura contine bacterii de fiecare data cand se mananca, atunci acestea sunt introduse in corp, organismul devene mai putin sanatos.
A mentine igiena dentara buna este una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca fiecare persoana. Dintii sanatosi nu reprezinta doar a arata si a simti bine, ci si a vorbi cursiv. 

Ingrijirea preventiva zilnica include periajul si folosirea atei dentare, aceste obiceiuri prevenind afectiuni, dureri si cheltuieli majore. 

Intre vizitele regulare la medicul stomatolog, fiecare dintre noi poate invata cativa pasi referitori la riscul dezvoltarii cariilor, infectiilor gingivale si a altor probleme dentare. 

1. Periajul corect efectuat, de doua ori pe zi si folosirea atei dentare.
2. A adopta o dieta echilibrata si a limita gustarile intre mase.
3. Folosirea produselor dentare care contin fluor (incluzand pasta de dinti).
4. Clatirea cu apa de gura.



Aparatul dentar (http://www.cris-smile.ro/ortodontie/aparat-dentar-fix-59/) este format din nişte brackeţi, amplasaţi pe suprafaţa vestibulară, ce pot fi de metal (mai puţin estetică dar cea mai rapidă modalitate de îndreptare, datorită frecării mai mici între componentele aparatului), sau de ceramică (foarte estetici, de culoarea dinţilor).
Prin mijlocul acestor brackeţi trece un arc metalic fixat prin intermediul unor ligaturi. În ultima perioadă, au apărut şi aparate dentare amplasate pe suprafaţa palatinală şi linguală a dinţilor, pentru a ascunde practic purtarea aparatului, aceasta tehnică fiind mai scumpă datorită complexităţii şi a materialelor implicate, însă rezultatele apar mai greu, prin urmare metoda se adresează mai ales adulţilor cu o viaţă socială şi profesională intensă.
Într-adevăr, ca adult trebuie să ştim că în momentul montării aparatului dentar se schimbă rutina igienizării. Astfel, celor două periaje obligatorii de dimineaţă şi seară şi clătirii cu apă de gură, se adăuga şi periajul după fiecare masă, cu periuţe normale dar şi mijloace suplimentare de igienizare, cum ar fi periajul cu periuţele interdentare, pentru o curăţare fără efort a zonelor greu accesibile şi folosirea duşului bucal.


Curatirea dintilor sau detartrajul (http://www.cris-smile.ro/profilaxie-dentara/detartraj/ ) este un nume tehnic acordat pentru "indepartarea depunerilor de piatra de pe dinti si pentru lustrirea acestora"
Depunerilor de piatra pe dinti si lustruirea lor reprezinta o procedura de a elimina acumularea placii si a tartrului de pe dinti.
Rezultatul? Dinti frumosi si curati. 
Pe de alta parte, detartajul este o procedura de rutina si nedureroasa. Persoanele nefamiliarizate cu medicul stomatolog sau cei cu dintii sensibili pot sa simta un disconfort. La fel ca si cei care nu si-au curatit dintii o lunga perioada de timp. 
Pe de alta parte, detartajul este o procedura de rutina si nedureroasa. Persoanele nefamiliarizate cu medicul stomatolog sau cei cu dintii sensibili pot sa simta un disconfort. La fel ca si cei care nu si-au curatit dintii o lunga perioada de timp. 

Stomatologiahttp://www.cris-smile.ro/ ) cuprinde mai multe specialitati : pedodontia (asistenta stomatologica acordata copiilor), ortodontia (asigura asezarea in pozitie normala a dintilor, pe arcadele dentare), endodontia (tratamentul corect si complet al canalelor dentare), parodontologia (se ocupa de sanatatea parodontiului prin utilizarea de tehnici medico-chirurgicale), protetica (restabilirea integritatii dentare prin lucrari protetice fixe sau mobile), chirurgie orala (extractii dentare, indepartarea chisturilor situate la varful radacinilor, rezectii apicale, chirurgie parodontala).
Este important de stiut ca dantura sanatoasa se "pregateste" inca din faza embrionara, atunci cand apar mugurii danturii viitorului copil. In perioada de sarcina trebuie acordata o importanta deosebita alimentatiei mamei, acasta trebuind sa fie corecta, bogata in cat mai multe minerale, importante fiind calciul si fluorul.



Clinica Cris Smile oferta cele mai bune servicii de 15 ani pentru cei mici si cei mari.O dantura sanatoasa este foarte important.

Voi ce parere aveti despre Clinica stomatologica Cris Smile ? Ati apelat la serviciile ofertie de ei ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu